راهکارهای برخورد با دانش آموزان بیش فعال
راهکارهای برخورد درست با دانش آموزان بیش فعال
طی پژوهشهای انجام گرفته میتوان با انجام راهکارهای زیر حداقل یک رفتار درست با دانشآموز بیشفعال را رعایت کرد تا او دچار مشکلات بیشتری نشود:
1- هر چهقدر میتوانید در مورد این اختلال بیاموزید. هر چهقدر بیشتر بدانید، میتوانید به دانشآموزتان بیشتر کمک کنید. این کار باعث میشود آرامش خود شما هم در رفتار با او بیشتر و سنجیدهتر شود.
2- دانشآموز را وقتی کار صحیحی انجام میدهد، تشویق کنید. او بیش از دیگران به تشویق شما نیازمند است.
3- نیمکت یا صندلی او را کنار پنجره یا جایی که ممکن است موجب حواسپرتی او شود قرار ندهید. همچنین بهتر است موقع امتحان و یا درس جواب دادن برای او شرایط خاصی قائل شوید برای مثال او را در فضایی خلوتتر برده و از او امتحان بگیرید.
4- او را در کارهای گروهی کلاس عضو کنید تا کارهایش را به صورت گروهی انجام دهد. دادن اعتماد به نفس به او کمک بیشتری میکند اصلا چرا او را برای مدت محدود نماینده کلاس نمیکنید؟
5- او را زود به زود تشویق کنید. او به پاداشهای پیاپی در زمان کوتاه نیاز دارد. در این رابطه از پدر و مادر کودک هم کمک بگیرید.
6- تماس چشمی خود را با او بهطور مستمر حفظ کنید و او را از روبهرو نگاه کنید. این کار حواسپرتی او را کم میکند.
7- سعی کنید از رنگها به خصوص موارد دیداری (مانند نقاشی، مجسمه، عکس و فیلم) و موارد لمسی (مانند گچ، کاغذ، خمیر و مانند اینها) بیشتر استفاده کنید. نتیجه بررسیها نشان داده است که این دانشآموزان در یادگیری از راه دیدن و لمس کردن وضعیت بهتری دارند تا صحبت کردن صرف.
8- از حرکات دست و چهره و وسایل کمک آموزشی برای تدریس استفاده کنید.
9- تا حد امکان درس را مفرح تدریس کنید. علاقهمندی دانشآموز بیشفعال به درس مانع تشدید کمتوجهی او خواهد شد.
10- فراموش نکنید خیلی از پدر و مادرها از ابتلای کودکشان به این اختلال رایج بیخبر هستند. شما میتوانید با آگاهی از علایم این بیماری به شناخت این دانشآموزان کمک کنید و به سرعت آنها را به مشاور ارجاع دهید.
- لینک منبع
تاریخ: جمعه , 11 فروردین 1402 (13:42)
- گزارش تخلف مطلب